video_mj_app
Image is not available
android app on Google play
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
office_bg_video

Είμαστε μια δυναμική START-UP
εταιρεία με έδρα την Ελλάδα.

Χαιρόμαστε για
την γνωριμία!

Καλωσορίσατε στο σπίτι μας!

Arrow
Arrow
Slider

Αγαπάμε να κατασκευάζουμε παιχνίδια

Οπότε, σας παρουσιάζουμε...

MindJam! Παιχνίδι Γνώσεων

MindJam logoΕάν σου αρέσουν τα ελληνικά παιχνίδια, προσκάλεσε τους φίλους σου σε ένα παιχνίδι γνώσεων στα Ελληνικά. Παίξε και εσύ το MindJam! Παιχνίδι Γνώσεων, απαντώντας χιλιάδες ερωτήσεις σε κατηγορίες όπως Επιστήμη, Γεωγραφία, Ιστορία, Αθλητικά, Κινηματογράφος, καθώς και πολλές άλλες.

Μπες και εσύ στην κοινότητα του MindJam! Παιχνίδι Γνώσεων και προκάλεσε τους φίλους είτε Online είτε τοπικά στην συσκευή.

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων στα Ελληνικά, για παίχτες υψηλής ιδιοφυΐας που τους αρέσει ο ανταγωνισμός, τα τεστ, και τα παιχνίδια γνώσεων, προβάλλοντας τις δεξιότητες τους, στο παιχνίδι MindJam! Παιχνίδι Γνώσεων.

PoopAttack! Game

PoopAttack! logoTo Poop Attack! είναι ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι Arcade με καρτουνίστικα γραφικά, πλούσιο σε κίνηση και ηχητικά εφέ. Είναι διαθέσιμο για iPhone συσκευές  και μπορείτε να το βρέιτε εύκολα στο Apple app store.

Ο Chuck είναι ένα μικρό σκανταλιάρικο παιδί που είναι πολύ εκνευρισμένο γιατί όπου και να πάει τα πουλιά των κουτσουλούν. Έτσι τα έχει βάλει στο μάτι και προσπαθεί να τα κυνηγήσει με κάθε τρόπο. Χρησιμοποιεί τα παιχνίδια του όπως σφεντόνες, τηλεκατευθυνόμενα, σκούπες κ.τ.λ ώς όπλα προκειμένου να τα εκδικηθεί.

Βοηθησέ τον να εκπληρώσει τον σκοπό του μέσα απο δεκάδες διαφορετικές πίστες και εμπόδια.

Μια σύντομη αναφορά για το έργο μας ...

Η εταιρία JOYFOUNDRY Πληροφορική ΕΠΕ με την διακριτική επωνυμία «JoyFoundry» βρίσκεται στην οδό Μαραθωνοδρόμων 77-79, στο Μαρούσι Αττικής. Από την ίδρυσή της, έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και έκδοση video παιχνιδιών που διακρίνονται για το νέο τρόπο παιχνιδιού (game play), καινοτόμα μηχανική (innovative mechanics) και την υψηλή δυνατότητα αναπαραγωγής (playability).

Συνεργάζεται με αρκετές εταιρείες όπως η QnR, Globo, Geoset σε διάφορα έργα και προϊόντα, μοιράζοντας όχι μόνο το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και τις δεξιότητες, τις κοινές αξίες και το πάθος για καινοτομία. Αποτελεί επίσης βασικό μέλος του Gi-Cluster www.gi-cluster.gr, ενός ομίλου εταιρειών με επίκεντρο τη Gaming και τις δημιουργικές Τεχνολογίες & Εφαρμογές.

Μέσα από αυτές τις επιχειρηματικές συνεργασίες και τις στρατηγικές συμμαχίες, η εταιρία μας εδραιώνεται σταθερά ως αξιόπιστος και πολύτιμος συνεργάτης. Συγχρόνως χτίζουμε το εμπορικό πρόσωπο και την προσωπική μας συλλογή βιντεοπαιχνιδιών και εφαρμογών.

Τι αγαπάμε να κάνουμε

Εφαρμογές & παιχνίδια για κινητά

H JoyFoundry αποτελεί μια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών και παιχνιδιών για κινητές συσκευές που επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών μέσω κομψών σχεδιασμών και διαισθητικής λειτουργικότητας. Σαν ειδικοί σχεδιαστές εφαρμογών διασφαλίζουμε ότι οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους γρήγορα και άνετα, καλώντας τους να επιστρέψουν στην εφαρμογή ξανά και ξανά.

web design

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη ιστοσελίδων

Χρησιμοποιόντας διαφορετικά πλαίσια και διαδικασίες προγραμματισμού και μέσω συστημάτων διαχείρισης CMS, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε δυναμικούς ιστοτόπους γεμάτους λειτουργίες. Σκοπός μας είναι η δημιουργία του εταιρικού ή προσωπικού δικτυακού σας τόπου (website), να αποτελέσει ισχυρό εργαλείο και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη και ισχυροποίηση της εταιρείας ή των δραστηριοτήτων σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Iστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης: Εκμεταλλευόμαστε τη Δυναμική των Social Media και της ψηφιακής τεχνολογίας προς όφελος της επιχείρησής σας! Τοποθετούμε την επιχείρησή σας και τις ηλεκτρονικές σας εφαρμογές στο επίκεντρο της συζήτησης των ψηφιακών μέσων όπως google, facebook, twitter, google display, google adwords, δημιουργώντας αμφίδρομες σχέσεις επικοινωνίας με το αγοραστικό σας κοινό

HTML 5 & CSS animations: Με μόνο μερικές γραμμές κώδικα θα σας δώσουν φοβερά εφέ κινούμενων σχεδίων που θα ενθουσιάσει τους χρήστες σας, θα αυξήσει την αφοσίωση τους και τελικά, όταν χρησιμοποιηθεί σωστά, θα αυξήσει την επισκεψημότητά του ιστοτόπου σας.

Προσαρμοσμένος σχεδιασμός ιστοσελίδων: Δημιουργούμε δυναμικές, έξυπνες ιστοσελίδες που προσελκύουν τους πελάτες και δημιουργούν αξέχαστες αλληλεπιδράσεις - όλες με επίκεντρο την παραγωγή χρημάτων.

Υπηρεσίες Λογισμικού Πελατών

Με χρόνια εμπειρίας στην πλάτη μας καταλαβαίνουμε ότι το Προσαρμοσμένο λογισμικό πρέπει να παραδίδετε γρήγορα, οικονομικά προσιτά και χωρίς να προκαλεί πονοκέφαλο. Οι εξειδικευμένες ομάδες μας ανάπτυξης λογισμικού ακολουθόντας προσεκτικά αυτή την ανάγκη δημιουργήσανε πολλές φορές εύστοχες και αποτελεσματικές λύσεις λογισμικού.

Η JoyFoundry κατασκευάζει εφαρμογές προσαρμοσμένου λογισμικού, βάσεις δεδομένων & εφαρμογές ιστού για ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων. Μοιραστείτε τις απαιτήσεις σας εμπιστευτικά με εμάς μέσω NDA, και εμείς θα επιλέξουμε τις καλύτερες τεχνολογίες για το έργο. Θα συνεργαστούμε μαζί σας εκτεταμένα για την δημιουργία σταθερού προσαρμοσμένου λογισμικού που θα αναβαθμίζεται καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σας.

Βήματα για τη δημιουργία του σωστού προσαρμοσμένου λογισμικού

  1. Επιχειρησιακή διαδικασία Ανασκόπηση & ανάλυση
  2. Ανάλυση απαιτήσεων λογισμικού (περίπτωση χρήσης και διάγραμμα ροής λογισμικού)
  3. Εγκριση αρχιτεκτονικού σχεδιασμού
  4. Ομοίωμα και Σχέδιο/Διάγραμμα ροής
  5. Ανάπτυξη λογισμικού καιΔοκιμαστική έκδοση
  6. Έλεγχος ποιότητας και έλεγχος αποδοχής χρηστών

Προϋπολογισμός:
Είναι σημαντικό αφού κατασταλάξετε με το στρατηγικό πλάνο του έργου να έχετε ένα στοχευμένο προϋπολογισμό ανά λειτουργία και ένα προϋπολογισμό για δημοσίευση και εκπαίδευση. Είναι επίσης σημαντικό να καθορίσετε έναν προϋπολογισμό για συντήρηση της εφαρμογή σας. Συνιστάται ιδιαίτερα να συνάψετε μια μηνιαία σύμβαση με τον προγραμματιστή του λογισμικού σας. Μπορεί να είναι ένας σταθερός προϋπολογισμός για απεριόριστες ώρες ή ένα προεξοφλημένο σύνολο για προκαθορισμένες ώρες υποστήριξης και ανάπτυξης.

custom-software