video_mj_app
Image is not available
android app on Google play
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
office_bg_video

Είμαστε μια δυναμική Start-Up εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα

Πολύ χαιρόμαστε που σας γνωρίζουμε

Καλώς ορίσατε στα γραφεία μας!

Arrow
Arrow
Slider

Η Ανάπτυξη εφαρμογών και Video Games είναι το μεράκι μας!

Οπότε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα προιόντα μας...

MindJam! το Νέο Παιχνίδι Γνώσεων

MindJam logo

Ένα νέο ελληνικό παιχνίδια γνώσεων, στο οποίο μπορείς τώρα να δοκιμάσεις τις δεξιότητες σου. Παίξε MindJam και να γίνει και εσύ ένας γκουρού της γνώσης!

Μπες και εσύ στην κοινότητα του MindJam! και προκάλεσε τους φίλους είτε Online είτε τοπικά στην συσκευή.

Γίνε και εσύ ένας Γκουρού της γνώσης, απαντώντας χιλιάδες ερωτήσεις σε κατηγορίες όπως Επιστήμη, Γεωγραφία, Ιστορία, Αθλητικά, Κινηματογράφος, καθώς και πολλές άλλες. Ανταγωνίσου τους φίλους σου Online, σε ερωτήσεις τεσσάρων διαφορετικών τύπων με όμορφες εικόνες και σε τρεις διασκεδαστικούς τύπους παιχνιδιού

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων στα Ελληνικά, για παίχτες υψηλής ιδιοφυΐας που τους αρέσει ο ανταγωνισμός, τα τεστ, και τα παιχνίδια γνώσεων, προβάλλοντας τις δεξιότητες τους, στο παιχνίδι MindJam! Παιχνίδι Γνώσεων.

PoopAttack! Game

PoopAttack! logoTo Poop Attack! είναι ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι Arcade με καρτουνίστικα γραφικά, πλούσιο σε κίνηση και ηχητικά εφέ. Είναι διαθέσιμο για iPhone συσκευές  και μπορείτε να το βρέιτε εύκολα στο Apple app store.

Ο Chuck είναι ένα μικρό σκανταλιάρικο παιδί που είναι πολύ εκνευρισμένο γιατί όπου και να πάει τα πουλιά των κουτσουλούν. Έτσι τα έχει βάλει στο μάτι και προσπαθεί να τα κυνηγήσει με κάθε τρόπο. Χρησιμοποιεί τα παιχνίδια του όπως σφεντόνες, τηλεκατευθυνόμενα, σκούπες κ.τ.λ ώς όπλα προκειμένου να τα εκδικηθεί.

Βοηθησέ τον να εκπληρώσει τον σκοπό του μέσα απο δεκάδες διαφορετικές πίστες και εμπόδια.

HashBox (#Box) The smart IOT solution

PoopAttack! logoΤο HashBox (#Box) αποτελεί μια καινοτόμα λύση που επιτρέπει σε όλους να εννοποιήσουν και να διαχειριστούν όλες τις smart και κλασικές συσκευές τους ταυτόχρονα και απο οπουδήποτε στον κόσμο, μέσα από μια οθόνη.

Μάθετε περισσότερα...

http://hashbox.net


TweetBlender

PoopAttack! logo

Η εφαρμογή TweetBlender επιτρέπει σε live αλλά και σε on demand video να εμφανίζονται real time tweets σχετικά με το περιεχόμενο του κάθε video.

Αν θα θέλατε σε μια live εκπομπή η παρουσίαση στην τηλεώραση ή στο internet ή στην εκδήλωση σας να εμφανίζονται live οι απόψεις των θεατών σας μέσω twitter, τότε το Tweetblender είναι το ιδανικό εργαλείο για εσάς.

Μάθετε περισσότερα:
www.tweetblender.eu

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία μας JoyFoundry έχει έδρα στην οδό Μαραθωνοδρόμων 77-79, στο Μαρούσι Αττικής. Από την αρχή της ίδρυσή της, έχουμε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και έκδοση Video Games και Εφαρμογών Πληροφορικής που διακρίνονται για την καινοτομία τους, την ευκολία στην χρήση τους, την επεκτασιμότητα τους καθώς και το μεγάλο εύρως λειτουργιών τους.

Συνεργαζόμαστε με πολλές μικρές ή μεγάλες εταιρίες στον χώρο, πάνω σε διάφορ έργα και προιόντα, μοιράζοντας όχι μόνο το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και τις δεξιότητες, τις κοινές αξίες και το πάθος για καινοτομία. Εποπλέον η Joyfoundry αποτελέι μέλος του Gi-Cluster - www.gi-cluster.gr, ενός ομίλου εταιρειών με επίκεντρο τη Gaming και τις δημιουργικές Τεχνολογίες & Εφαρμογές.

Μέσα από αυτές τις επιχειρηματικές συνεργασίες και τις στρατηγικές συμμαχίες, η εταιρία μας εδραιώνεται σταθερά ως αξιόπιστος και πολύτιμος συνεργάτης. Συγχρόνως χτίζουμε το εμπορικό πρόσωπο και την προσωπική μας συλλογή προιόντων τόσο στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών όσο και σε αυτόν των εφαρμογών.

Μερικοί απο τους πελάτες μας:

Logo Dimos Xaniwn   Logo Globo 

Logo QnR   Logo Keema

Επιπλέον....
 • Δήμος Μάνης
 • Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών
 • Geoset
 • Neuhaus Media
 • Cosmote Books
 • NDiastasi soft
 • Μπενάκειο φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο
 • Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ
κ.α.

Τι μας αρέσει να αναπτύσουμε...

Εφαρμογές & παιχνίδια για κινητά

Η Ομάδα μας κατα την διάρκεια του σχεδιασμού και της ανάπτυξης εφαρμογών, επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών μέσω κομψών σχεδιασμών και διαισθητικής λειτουργικότητας, στην δυνατότητα επεκτασιμότητας της εφαρμογής καθώς και στον συνεχή έλεγχο και δοκιμών αυτής, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς προβλήματα και λάθη. Σαν ειδικοί στον σχεδιασμό εφαρμογών διασφαλίζουμε ότι οι χρήστες θα μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους γρήγορα και άνετα, παροτρύνοντας τους να επιστρέψουν στην εφαρμογή ξανά και ξανά.

web design

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη ιστοσελίδων

Χρησιμοποιόντας διαφορετικά πλαίσια και διαδικασίες προγραμματισμού και μέσω συστημάτων διαχείρισης CMS, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε δυναμικούς ιστοτόπους γεμάτους λειτουργίες. Σκοπός μας είναι η δημιουργία του εταιρικού ή προσωπικού δικτυακού σας τόπου (website), να αποτελέσει ισχυρό εργαλείο και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη και ισχυροποίηση της εταιρείας ή των δραστηριοτήτων σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Iστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης: Εκμεταλλευόμαστε τη Δυναμική των Social Media και της ψηφιακής τεχνολογίας προς όφελος της επιχείρησής σας! Τοποθετούμε την επιχείρησή σας και τις ηλεκτρονικές σας εφαρμογές στο επίκεντρο της συζήτησης των ψηφιακών μέσων όπως google, facebook, twitter, google display, google adwords, δημιουργώντας αμφίδρομες σχέσεις επικοινωνίας με το αγοραστικό σας κοινό

HTML 5 & CSS animations: Με μόνο μερικές γραμμές κώδικα θα σας δώσουν φοβερά εφέ κινούμενων σχεδίων που θα ενθουσιάσει τους χρήστες σας, θα αυξήσει την αφοσίωση τους και τελικά, όταν χρησιμοποιηθεί σωστά, θα αυξήσει την επισκεψημότητά του ιστοτόπου σας.

Προσαρμοσμένος σχεδιασμός ιστοσελίδων: Δημιουργούμε δυναμικές, έξυπνες ιστοσελίδες που προσελκύουν τους πελάτες και δημιουργούν αξέχαστες αλληλεπιδράσεις - όλες με επίκεντρο την παραγωγή χρημάτων.

Υπηρεσίες Λογισμικού Πελατών

Με χρόνια εμπειρίας στην πλάτη μας καταλαβαίνουμε ότι το Προσαρμοσμένο λογισμικό πρέπει να παραδίδετε γρήγορα, οικονομικά προσιτά και χωρίς να προκαλεί πονοκέφαλο. Οι εξειδικευμένες ομάδες μας ανάπτυξης λογισμικού ακολουθόντας προσεκτικά αυτή την ανάγκη δημιουργήσανε πολλές φορές εύστοχες και αποτελεσματικές λύσεις λογισμικού.

Η JoyFoundry κατασκευάζει εφαρμογές προσαρμοσμένου λογισμικού, βάσεις δεδομένων & εφαρμογές ιστού για ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων. Μοιραστείτε τις απαιτήσεις σας εμπιστευτικά με εμάς μέσω NDA, και εμείς θα επιλέξουμε τις καλύτερες τεχνολογίες για το έργο. Θα συνεργαστούμε μαζί σας εκτεταμένα για την δημιουργία σταθερού προσαρμοσμένου λογισμικού που θα αναβαθμίζεται καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σας.

Βήματα για τη δημιουργία του σωστού προσαρμοσμένου λογισμικού

 1. Επιχειρησιακή διαδικασία Ανασκόπηση & ανάλυση
 2. Ανάλυση απαιτήσεων λογισμικού (περίπτωση χρήσης και διάγραμμα ροής λογισμικού)
 3. Εγκριση αρχιτεκτονικού σχεδιασμού
 4. Ομοίωμα και Σχέδιο/Διάγραμμα ροής
 5. Ανάπτυξη λογισμικού καιΔοκιμαστική έκδοση
 6. Έλεγχος ποιότητας και έλεγχος αποδοχής χρηστών

Προϋπολογισμός:
Είναι σημαντικό αφού κατασταλάξετε με το στρατηγικό πλάνο του έργου να έχετε ένα στοχευμένο προϋπολογισμό ανά λειτουργία και ένα προϋπολογισμό για δημοσίευση και εκπαίδευση. Είναι επίσης σημαντικό να καθορίσετε έναν προϋπολογισμό για συντήρηση της εφαρμογή σας. Συνιστάται ιδιαίτερα να συνάψετε μια μηνιαία σύμβαση με τον προγραμματιστή του λογισμικού σας. Μπορεί να είναι ένας σταθερός προϋπολογισμός για απεριόριστες ώρες ή ένα προεξοφλημένο σύνολο για προκαθορισμένες ώρες υποστήριξης και ανάπτυξης.

custom-software